Farasi-Rafiki

Farasi-Rafiki coaching

Over Farasi-Rafiki

Eigenaresse Yvonne Huijting: “Sinds mijn 5e ben ik al helemaal in de ban van de paarden en alles wat daarmee te maken heeft. Na altijd op maneges gereden te hebben, heb ik op mijn 25e mijn eerste eigen paard gekregen: Catapult.
In 1997 hebben mijn man en ik de stap gezet om naar Drenthe te verhuizen. Toen kregen we ook de mogelijkheid om onze eigen kudde te gaan houden. De kudde bestaat nu uit 6 paarden en 1 shetlander.

Mijn hele werkzame leven ben ik al werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Op dit moment werk ik als interim specialist onder andere als trainer / coach en opleider. Om me verder te bekwamen op het gebied van (paarden)coaching heb ik de opleiding ondernemende paardencoach bij het EOCP gevolgd. In januari 2014 is de opleiding met goed gevolg afgesloten. 

Het is me inmiddels meer dan duidelijk geworden dat ik heel veel voldoening haal uit de combinatie van werk en passie, te weten paardencoaching.”

Jezelf blijven ontwikkelen is erg belangrijk, juist als coach. In november 2014 heb ik de Opleiding tot Autismevriendelijke! Coach® / autismecoach bij Auticomm afgerond.
In juni 2016 hebben we een aanvullende opleiding gedaan bij Caprilli Coaching op gebied van systemisch coachen met paarden.
Sinds maart 2017 zetten wij, ter ondersteuning van het coachen met paarden, ook een van onze honden (Lara) in. Lara zal worden ingezet als aanvulling op het coachen met de paarden en dan in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met rouw- en verliesverwerking, trauma’s, omgaan met stress en PTSS.